Rawwy Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 WipeOut event #1 Sveiki, Eclat'ieši un īpaši skyblock'ieši!Pagaidām uzcelta WipeOut minimap ar ~10 posmiem, bet ja būs atsaucība iespējams mape tiks papildināta un celti jauni un jauni posmi, pagarinot trasi un padarot jautrāku spēlēšanu. SkyBlock Wipeout event #1 norise... Datums un laiks - 8.08.2015 plkst 19:00;Norises vieta - tiks pateikta [iG @skyblock];Pieteikšanās - NAV nepieciešama; Noteikumi: Aizliegts sethome / marry home [marry sethome];Aizliegtas jebkādas tp komandas [tpa, tpahere u.c];Aizliegtas enderpērles [enderpearl];Aizliegts lietot potion, lai atvieglotu spēlēs gaitu [speed, jumpboost];Aizliegtas jebkāda veida palīgprogrammas;Cienīt citus dalībniekus'Klausīt augstākstāvošos vai citus, kas pieskata event;Balvas: Pirmā vieta - 80k naudas balva, DPickaxe [Efficiency V, Durability III, Fortune III], Wool 5x64, 5xSpeed II potions, Glass 4x64; Vai naudas balva 120kOtrā vieta - 50k naudas balva, DPickaxe [Efficiency IV, Durability II, Fortune II], Wool 4x64, 4xSpeed II potions, Glass 3x64; Vai naudas balva 80kTrešā vieta - 30k naudas balva, DPickaxe [Efficiency IV, Durability I, Fortune I], Wool 3x64, 4xSpeed I potions, Glass 2x64; Vēlu jums veiksmi un patīkamu noskaņu!Ar cieņu Sintia / larabea. DeWilX, Students, MORDAR and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
InsecT Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Nu jā, šitas varētu būt interesanti. Centīšos tikt uz šo event. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORDAR Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Ej nost :O ! TIk laba ideja : )) ! Cik man stastīja citi skyblockā nekas nennotiek es sāku spēlē visādi eventi :D ! Tgd sapratu ko tu visu dienu darīji on :D !Nevaru sagaidīt ^^^ ! DeWilX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murgs Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Piedalīšos :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawiqq Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Šitas , ir redzēts citos serveros .. Kruti , kruti ;) Mēģināšu tikt.Lai gan SB tpt , ne parā ļoti piesaista :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawwy Posted August 6, 2015 Author Report Share Posted August 6, 2015 Pēdējā laikā cenšos kaut ko rīkot skyblock, jo tur tas nav tik vienkārši sarīkot event, kā faction vai skypvp.Tāpēc retāk esmu citur, bet skyblock, pēdējās dienās, mani redzat gandrīz visu dienu.Ceru, ka šoreiz nebūs tā, ka nāksies lielāko daļu dalībnieku nobanot par noteikumu neievērošanu... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
CookieKG Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Beidzot events ļoti laba ideja protams ka piedālīšos vēlēšo pacīnīties par kādu vietu!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauriinjsh Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 Ja tikšu piedalīšos, bet mani visu laiku met ārā no servera, tagad vispār netieku iekšā, manuprāt tas ir dēļ mana interneta :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts