DK. Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Video: vieta - HennessyHD vieta - RozaZakis vieta - Micro215 Apsveicu laimētājus un atvainojamies vēlreiz par šiem FPS drop/lagg. ;/Larabea pat nevarēja novadīt, jo viņai tehniskas problēmas, bet nuceram uz nākamo reizi! :) Ar cieņu ECLAT Administrātors,SynxPlays. Mistral and Arnis 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORDAR Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Video safilmēts nekvalitatīvi, i mean kad tu kusties vis raustās ... nejau dēļ fps or smth. kr4 cerams sapratāt.. Video so so.Tie lagi wnk .. draugam kuram pc ir pa 2k, mc bija 10 fps. Ko lai es ar savu dinozauru daru .. Galīgs sviests, vis godīgāk būtu to visu uztaisīt normālos apstākļos varu derēt arī tās 3 vietas mainītos ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DK. Posted September 20, 2015 Author Report Share Posted September 20, 2015 Video safilmēts nekvalitatīvi, i mean kad tu kusties vis raustās ... nejau dēļ fps or smth. kr4 cerams sapratāt.. Video so so.Tie lagi wnk .. draugam kuram pc ir pa 2k, mc bija 10 fps. Ko lai es ar savu dinozauru daru .. Galīgs sviests, vis godīgāk būtu to visu uztaisīt normālos apstākļos varu derēt arī tās 3 vietas mainītos ;) Tas ka tu netiki pat 3. vietā nenozīmē ka viss jāheito, so stfu. ;) Un raustijās dēļ fps.... Mistral 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORDAR Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 (edited) Tas ka tu netiki pat 3. vietā nenozīmē ka viss jāheito, so stfu. ;) Un raustijās dēļ fps....Neraustījās tikkai man ;)Man vienalga kurā vietā es biju ;) Pagaiš reiz kad mani Sintija izmeta, par to ka es ne tur aizskrēju, un visu to ilgo logošanos atpakaļ es biju otrajā vietā ... Un hennesy pat tuvu desmitniekam nebija!Un stfu tu vari pats, ja jau p*huj bija uz to ka neviens nevar palekties, izņemot 3 "swag" boyus. ; )) Edited September 20, 2015 by Synx Varēja gan palēkties, visi leca, neparspīlē te. + Es nemaz nevadīju eventu, kas leca, leca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ NaturalityMC* Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Protams , kad Hennessy`s aizņem pirmo vietu :DVideo pēc manam domām 30 fps .Bet ok , saprotu kad shaders mod . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawiqq Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Manuprāt viss ok.MORDAR vnk streso , jo 4alim lago...Filmē vēl tādus video : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DK. Posted September 20, 2015 Author Report Share Posted September 20, 2015 Nu man visi teica ka lago, bet tas nenozīmē ka nevari tikt līdz finišam,kas padodās, tas nekad neuzvar! ;)Pat HennessyHD visu laiku teica ka lago Skypē, so yea. TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts