DK. Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Vieta - @Skyblock savā vai drauga salā /or @Creative (savā vai drauga plotā) (Katrs tiks vērtēts atsevišķi) Datums, Laiks - 07.12.2016 => 18.12.2016 Darbi tiks vērtēti @ 18.12.2016 - 18:00 => 20:00 Kas jādara? - Tev ir jāuzbūvē Ziemassvētku eglīte, jebkur savā salā(plotā) un japierakstās šajā topikā. Vērtējuma kritēriji ir līdzīgi kā Creative būvēšanas konkursam. Vadītājs: SynxPlays Vērtētāji: N/A Kā piedalīties? - Jāveic šāda anketa iekš šī topika: Tavs IGN: Kurā serverī tu izvēlētos balvu?: Vai būsi pieejams serverī (18.12.2016): Vai piekrīti visiem noteikumiem?: ____________________________________________________ Necelt nekādus aizskarošus vai apvainojošus objektus. Pilnīgi viss ir jāceļ @ Skyblock vai Creative. Nedrīkst celt nevienā citā serverī. Pilnīgi un noteikti ir aizliegts internetā atrast gatavu darbu un vienkārši pārkopēt un ielādēt.(pārbūvēt) Respektēt vadītāju un spēlētājus. Tiks vērtēta gan oriģinalitāte, gan cik tu daudz esi pats izdarījis un vēl daudzas lietas tiks vērtētas. Pilnīgi katrs sīkums tiks piekasīts, es varētu tā teikt. ____________________________________________________ Creative un Skyblokā vertē katrā atsevišķi. 1. vietai Izvēles variantā (SkyVIP - SkyBlock vai SkyPVP),Creative (CreativePlus) vai Factions (VIP+). 2. vietai Creative (CreativePlus) vai Skyblock (SkyVIP) 3. vieta Creative (CreativePlus) vai naudas balvas iekš Factions/SkyPVP/SkyBlock. (Precīza summa pagaidām netiks noteikta). Ja rodas jautājumi, vai kādas neskaidrības, lūdzams rakstīt man iekš Skype - ct.own.b vai TeamSpeak3 - ts.eclat.lv. Ar cieņu, Administrātors Synx. @ECLAT 2016 likeabossz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Tavs IGN: drinker Kurā serverī tu izvēlētos balvu?: SkyBlock Vai būsi pieejams serverī (18.12.2016): Jā Vai piekrīti visiem noteikumiem?: Jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreisais Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Tavs IGN: Skabaisss Kurā serverī tu izvēlētos balvu?: SkyBlock Vai būsi pieejams serverī (18.12.2016): Ja Vai piekrīti visiem noteikumiem?: Ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
addidasY Posted December 9, 2016 Report Share Posted December 9, 2016 Tavs IGN: addidasY Kurā serverī tu izvēlētos balvu?: Factions. Vai būsi pieejams serverī (18.12.2016): Jā! Vai piekrīti visiem noteikumiem?: Jā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raimix Posted December 9, 2016 Report Share Posted December 9, 2016 (edited) Tavs IGN: Lizurd Kurā serverī tu izvēlētos balvu?: Creative. Vai būsi pieejams serverī (18.12.2016): Jā. Vai piekrīti visiem noteikumiem?: Jā Edited December 13, 2016 by Lizurd Nepiedalos, nav spēka atvērt minecraft. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
1nfnity Posted December 16, 2016 Report Share Posted December 16, 2016 Tavs IGN:1nfinity Kurā serverī tu izvēlētos balvu?: Factions Vai būsi pieejams serverī (18.12.2016): Jā Vai piekrīti visiem noteikumiem?: Jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
DK. Posted December 16, 2016 Author Report Share Posted December 16, 2016 Paceļu šo topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
likeabossz Posted December 16, 2016 Report Share Posted December 16, 2016 Tavs IGN: likeabossz Kurā serverī tu izvēlētos balvu?: Factions vipiņu <3 Vai būsi pieejams serverī (18.12.2016): Jā , lkm. Vai piekrīti visiem noteikumiem?: Piekrītu Link to comment Share on other sites More sharing options...
1nfnity Posted December 18, 2016 Report Share Posted December 18, 2016 Ko notiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DK. Posted December 18, 2016 Author Report Share Posted December 18, 2016 Vērtēšana diemžēl pārcelta uz 19.12.2016 - 18:00 . Ja netiekat, tad pierakstat šajā pašā topikā, ka netiksiet un pierakstat kurā serverī jūs vērtēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1nfnity Posted December 18, 2016 Report Share Posted December 18, 2016 Es iespējams netikšu. Mana egle ir creative serverī Link to comment Share on other sites More sharing options...
likeabossz Posted December 19, 2016 Report Share Posted December 19, 2016 Es noteikti netikšu, man bans Eglīte creative world'ā . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts