Sexroze Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 Vieta - @ SkyPvP (/server skypvp) Datums, Laiks - 04.06.2017 , Pieteikšanās/Sākšana - 16:00 -> 16:30 (Svētdiena) Veids - 1 versus 1 Tabula - Tiks iedot in game. Aizliegts izmantot palīgprogrammas. Respektēt vadītāju un spēlētājus. Aizliegts traucēt pasākumu gaitu. Aizliegts iet iekšā arēnā, izņemot dalībniekus kas piedalās un ADMIN/MOD. ( Admins drīkst teleportēt iekšā tos kuri palīdz pasākumu gaitu ) Aizliegts iet ārā ar dotām mantām. Aizliegts savākt pasākuma lietas, pie sevīm. Ja notiek egapple bug, tiek automātiski rīkots cīņas (Rematch). Ja notiek servera lag, tiek automātiski rīkots cīņas (Rematch). 1. vietai 1x SynxPlays vai Seroxe Key un 3x Rare Key 2. vietai 2x Rare Key + 2x Vip Key 3. vieta 1x Rare Key + 1x Vip Key Balvas ir tikai iekš SkyPvP, jo tas ir SkyPvP turnīrs. Pamācība: 1vs1 - Paņem nopērc grāmatiņu, pie iemešanas vietas un iekš grāmatiņas ieraksti savu MC Nick. Tad "Sign" un ieraksti savu MC Nick un tad "Sign And Close" 2vs2 - Paņem nopērc grāmatiņu, pie iemešanas vietas un iekš grāmatiņas ieraksti savu MC Nick, kā arī savu komandas biedru niku nākamajā līnijā. Tad uzspied "Sign" un ieraksti "MC Nick, Komandas biedra niks" un Uzspiediet "Sign and Close" Ja rodas jautājumi, vai kādas neskaidrības, lūdzams rakstīt man TeamSpeak3 serverī (Ts.Eclat.lv) Ar cieņu, ECLAT Administrācija. GL & HF @ECLAT 2017 Harisssz, ZaNe and DK. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sjuu Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 2.eventi pēc kārtas pacelti? maybe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latvish Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 14 minutes ago, sjuu said: 2.eventi pēc kārtas pacelti? maybe? Sjuu netceri Ja es atcerešos ierasties tad nepacelsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
OVK's Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 1 hour ago, Latvish said: Sjuu netceri Ja es atcerešos ierasties tad nepacelsi Tu gribeji teikt ja leazy vai babypings bus,tad vins nepacels Link to comment Share on other sites More sharing options...
xEdgarsツ Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Ok tnx. Protams pieteikšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts