DK. Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Mapes sākums(SOTW) būs plkst. 14:00, 15.07.2017 (SESTDIENA)SERVERA VERSIJA: 1.7.x (1.8 aizliegts pievienoties) Maksimālo cilvēku skaits frakcijā: 10 Sabiedroto skaits(Alliances): 0 (ARĪ SOLO FRAKCIJĀM AIZLIEGTS ALLYOT) Claim sistēma: Chunk based. Deathban ilgums: 45 minūtes. SOTW Timer: 1 stunda. Map Border: 3000 (Nether/Overworld) End Exit: South Road Crowbar cena: 17,500$ PVP Timer: 30 minūtes Maksimālie claimi: 40 chunksINVIS BŪS IESLĒGTS !!!! TRAILER: Map Kit: Sharpness 2, Protection 2. Iespējamās klases: Miner Bard Archer [Subclaim] Officer / [Subclaim] Leader; [Subclaim] Tavs NiksUpdate. [14.07.2017]Koth un DTC laiki: Koth - Kauja par sarkanu placīti (Jānostāv sarkanajā zonā 15 minūtes)DTC - Kauja par obsidian, kurš pēdējais iznīcina pēdejo gabalu Obsidian uzvar. Kopā ir 150 jāizsit. Ja būs ļoti liels cilvēku pieaugums, tad iespējams nākamajā sezonā sagaidāma Citadel un Conquest. Vari arī redzēt spēlētājus, kas pašreiz strīmo, ar komandu - /streams un uzspiest uz viņa galvas un tev iedos viņa YT link. Kā arī Yūtūberiem un Fejmous grupām būs savs panelis /panel un varēs uz tiem pieteikties, caur komandu /ytPievienota jauna komanada: /ifp - Specifiskus itēmus, kurus tu norādi, tev nepaceļ. Piemēram, ja kāds zina, kā citos ārzemju serveros - /cobble un neceļ cobblestone, bet šis tāds labāks un konfigurējams, kā arī var pats izveidot savu sarakstu, ko neceļ./ifp add - Pievieno tavu lietu no rokas./ifp clear - Notīra sarakstu/ifp list - Parāda sarakstu, kurus itemus tu nepacelsi/ifp toggle - Ieslēdz / Izslēdz izvēlēto lietu pacelšanu. Piemēram, man ir rokā Cobblestone un es viņu vairāk negribu pacelt, tad es paņemu, lai ir virsū uz rokas un rakstu /ifp add . Tad, ja man nav ieslēgts, ieslēdzu ar /ifp toggle un vairāk Cobblestone man necelsies augšā no zemes un varēs droši mainoties. To pašu var izdarīt ar mob loot. Šī lieta ietaupīs laiku. Ja protams gadās kādas neskaidrības, tad droši skype - ct.own.b vai arī TeamSpeak3 @ ts.eclat.lv Good luck & Have Fun! xTyger, test. and Sexroze 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon09 Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Laikam būs traka sezona. DK. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latvish Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Akd nu vnk... izvelejies to labako laiku kad uz nometni man jabrauc DK. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexroze Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Ar nepacietību gaidu! DK. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanabiss Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 aktivitāte tur pazudīs tik pat ātri kā factionā god of gods and Bᴀɴɴᴇᴅ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
test. Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Beidzot, tas pēc kā es nācu uz eclat Nācu pēc HCF, sapratu, ka tādu vairs nav, sāku spēlēt skyblock, parādījās HCF, šis teksts ir bezsakars, but who cares? Es ilgi domāju ko rakstīt, bet aizmirsu...(sviests) DK. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3xxazins Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 13 hours ago, Edgars. said: Beidzot, tas pēc kā es nācu uz eclat Nācu pēc HCF, sapratu, ka tādu vairs nav, sāku spēlēt skyblock, parādījās HCF, šis teksts ir bezsakars, but who cares? Es ilgi domāju ko rakstīt, bet aizmirsu...(sviests) The best words xDD DK. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DK. Posted July 14, 2017 Author Report Share Posted July 14, 2017 Update.Koth un DTC laiki: Koth - Kauja par sarkanu placīti (Jānostāv sarkanajā zonā 15 minūtes)DTC - Kauja par obsidian, kurš pēdējais iznīcina pēdejo gabalu Obsidian uzvar. Kopā ir 150 jāizsit. Ja būs ļoti liels cilvēku pieaugums, tad iespējams nākamajā sezonā sagaidāma Citadel un Conquest. Vari arī redzēt spēlētājus, kas pašreiz strīmo, ar komandu - /streams un uzspiest uz viņa galvas un tev iedos viņa YT link. Kā arī Yūtūberiem un Fejmous grupām būs savs panelis /panel un varēs uz tiem pieteikties, caur komandu /ytPievienota jauna komanada: /ifp - Specifiskus itēmus, kurus tu norādi, tev nepaceļ. Piemēram, ja kāds zina, kā citos ārzemju serveros - /cobble un neceļ cobblestone, bet šis tāds labāks un konfigurējams, kā arī var pats izveidot savu sarakstu, ko neceļ./ifp add - Pievieno tavu lietu no rokas./ifp clear - Notīra sarakstu/ifp list - Parāda sarakstu, kurus itemus tu nepacelsi/ifp toggle - Ieslēdz / Izslēdz izvēlēto lietu pacelšanu. Piemēram, man ir rokā Cobblestone un es viņu vairāk negribu pacelt, tad es paņemu, lai ir virsū uz rokas un rakstu /ifp add . Tad, ja man nav ieslēgts, ieslēdzu ar /ifp toggle un vairāk Cobblestone man necelsies augšā no zemes un varēs droši mainoties. To pašu var izdarīt ar mob loot. Šī lieta ietaupīs laiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts